imke2016CU

Woorden die bij mij passen zijn: kleur, samenvatten, helpen, snoepen, eerlijk, onzeker, boerenverstand, katten, pragmatisch, schrijven, ordenen, lezen, humor, sorteren, kritisch zijn, familie, acceptatie, thuis, analyseren, gezellig, zorgen, logisch denken, lachen, eten. Welkom, wat leuk dat je wat meer van mij wilt weten. Ik ben Imke Vorselman (1969 ) en dit zijn een paar grote pijlers in mijn leven;

Autisme

Mijn man heeft autisme en ik zoek naar manieren om goed met het autisme van mijn partner om te gaan, om het een plek in ons leven te geven zonder dat het ons leven beheerst. Op 27 september 2015 heb ik een ontzorgdag voor partners van mensen met autisme georganiseerd, sponsors gezocht (en gevonden!), locatie geregeld, promotie gedaan. Ik vond het erg leuk om te doen! Iedereen vond het fijn dat ze niks hoefden uit te leggen over autisme. Wil je hier meer over lezen, of zoek je informatie die mij helpt of geholpen heeft over autisme? Lees verder via het menu “Autisme”.

Werk

Er is meer in mijn leven dan autisme! Ik werk vier dagen per week op een boekhouding en salarisadministratie, ik werk al meer dan 15 jaar bij dit bedrijf, het is leuk om in de loop der jaren de diverse facetten van het bedrijf goed te leren kennen. Ik wil altijd graag weten hoe nieuwe programma’s werken. Ik hou niet van routine werkzaamheden, ik denk bij bijna alles wat ik doe ” kan dit sneller / handiger / met minder invoer?”. Ik ben betrokken geweest bij diverse projecten zoals implementatie van ERP systeem Afas en urenregistratie systeem Atps.

Helpen

Ik kan mijn administratieve en/of organisatorische vaardigheden inzetten om jou of jouw bedrijf/evenement een handje te helpen. Ik ben handig met Excel, in Nederlandse taal, samenvatten, ordenen. Ik wil je graag een helpende hand bieden bij zaken waar ik goed in ben, even dat duwtje in de rug geven om je weer verder te helpen of bevestigen dat je een uitstekende nieuwsbrief hebt geschreven. 

Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij je administratie (zakelijk of prive) ordenen, opruimen en indelen van je keukenkastjes,   een planning maken voor een project, thuis of voor je bedrijf, wegwerken van achterstanden in je administratie, opzetten van een excelbestand op maat, bijvoorbeeld een artikelbestand voor je in- en verkoopprijzen of een  kilometerdeclaratie. En mocht ik er niet uitkomen, zoek ik graag met je naar andere, meer passende ondersteuning.

Vrijwilligerswerk

Ik heb ruim twee jaar meegeholpen bij de knutselclup (met een P van Purmerend). Om de week maakten we eenvoudige dingen met een groep verstandelijk beperkte mensen. Eens per maand verzorg ik de notulen van de vergadering van de Medezeggenschapsraad bij de Prinsenstichting, ook met verstandelijke beperkte mensen. Ook “vertaal” ik moeilijke teksten voor de MZR in voor hun begrijpelijke taal. In de loop van 2016 hebben we een eigen nieuwsbrief opgezet voor de clienten van de Prinsenstichting die elke twee maanden uitkomt.

Hobby’skamer2

In mijn vrije tijd kijk ik graag tv (bijvoorbeeld Gooische vrouwen, modern family), lees ik tijdschiften zoals libelle en flow en boeken als shopaholic of Nevelen van Avalon. Op facebook beheer ik een aantal groepen waaronder de “weggeefhoek Purmer Noord” en de “0299 grote maten”.

Op mijn Pinterestpagina vind je mijn hobby’s terug; tekenen, knutselen, vilten, aluminium sieraden maken, poppenhuis en nog wat andere borden.

Kleur

Ik hou van kleur! Zo ziet mijn eigen werkkamer eruit: 

 

 

BewarenBewaren

No tags for this post.