Hoe fijn is het als iemand even met je meedenkt of je op weg helpt in de goede richting? Zomaar een dagje even samen knutselen en ontsnappen aan de hectiek van thuis of werk? Eindelijk een excel die je wel begrijpt! Orde in de chaos? Ongegeneerd spuien?

Waarmee kan ik jou ontzorgen?

Ik kan mijn administratieve en/of organisatorische vaardigheden inzetten om jou of jouw bedrijf/evenement een handje te helpen. Ik ben handig met Excel, in Nederlandse taal, samenvatten, ordenen. Ik wil je graag een helpende hand bieden bij zaken waar ik goed in ben, even dat duwtje in de rug geven om je weer verder te helpen of bevestigen dat je een uitstekende nieuwsbrief hebt geschreven. 

Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij je administratie (zakelijk of prive) ordenen, opruimen en indelen van je keukenkastjes, een planning maken voor een project, thuis of voor je bedrijf, wegwerken van achterstanden in je administratie, opzetten van een excelbestand op maat, bijvoorbeeld een artikelbestand voor je in- en verkoopprijzen of een  kilometerdeclaratie.

We kunnen samen tekenen of schilderen, een collage of moodboards maken. Ik geef geen les, ik vind het fijner om samen te werken. Je kunt een moodboard voor een bepaald thema maken. Vind je het lastig om te beginnen met een lege pagina of vind je het gezelliger met z’n twee? Maak een afspraak met me!

Wil je eens je ei kwijt over jouw partner met autisme, zonder therapie erbij en zonder verwijsbrieven van dokters maar gewoon even spuien omdat dat zo ontzettend kan opluchten?

In alle gevallen geldt: mocht ik er niet uitkomen, zoek ik graag met je naar andere, meer passende hulp of ondersteuning.

De kleine lettertjes maar dan leesbaar:

  • Het staat mij op elk moment vrij nee te zeggen tegen jouw hulpvraag.
  • Ik ben niet ingeschreven in de kvk en doe dit vrijwillig.
  • Je kunt genoeg informatie over mij opzoeken via de site en vermelde links.
  • Laat geld nooit in de weg staan, geld kan niet de reden zijn om geen afspraak met mij te maken.
  • Altijd inclusief thee of koffie en soms een koekje.

Kies in het menu hierboven uit diverse opties.

No tags for this post.