Ik wil je graag een helpende hand bieden bij zaken waar ik goed in ben, even dat duwtje in de rug geven om je weer verder te helpen of bevestigen dat je een uitstekende nieuwsbrief hebt geschreven. Ik ben handig met Excel, in Nederlandse taal, samenvatten, ordenen. 

Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij / je administratie (zakelijk of prive) ordenen / opruimen en indelen van je keukenkastjes/ een schema maken voor je huishouden / een planning maken voor een project, thuis of voor je bedrijf / wegwerken van achterstanden in je administratie / opzetten van een excelbestand op maat, bijvoorbeeld een artikelbestand voor je in- en verkoopprijzen of een  kilometerdeclaratie / inkorten van teksten in je nieuwsbrief / teksten nalezen van je flyer of website / je bedrijfsboekhouding, achterstanden wegwerken of inrichten / administratieve zaken die voor jou een puzzel lijken!

Dit zijn maar voorbeelden, neem gerust contact met met op. Heb je meer of professionelere hulp nodig,  zoek ik graag met je naar passende en langer durende ondersteuning.

No tags for this post.