toch maar houden?

toch maar houden?

Ik ben weer eens aan het opruimen geslagen. Ik had heel mooi wolvilt in de mooiste kleuren en dat heb ik na veel wikken en wegen toch verkocht via marktplaats. Maar ja beslissen om te verkopen is toch net een stap vóór echt wegbrengen naar het postkantoor.

Ik heb de koper gemaild: “Hoi, ik was aan het inpakken en dacht, oh, waarom doe ik het weg? Zulke mooie kleurtjes en zo fijn zacht en dan al die kleuren samen, echt mooi. Maar het zwerft bij mij al een hele tijd door het huis zonder dat ik er iets mee doe en dat is zonde van het materiaal. Dus ik hoop dat jij er veel plezier aan beleeft en veel mooie dingen gaat maken. Het pakket is onderweg. Groetjes, imke” 

En ik kreeg zo’n fijn berichtje terug: “Hoi Imke, Ik ga er zeker heel blij mee zijn en mijn cadeaudochter ook. Zij maakt heel graag feetjes ervan en samen maken we wolschilderijen. We zijn allerlei cursussen aan het volgen en kunnen mooie kleuren goed gebruiken. Ik snap zeker dat het moeilijk is om mooie spullen te verkopen. Ben er zelf heel moeilijk mee. Dank je wel” 

Dan ben ik toch weer blij dat ik het opgestuurd heb, ruimte in mijn huis en rust in mijn hoofd.

No tags for this post.

Geef een reactie